"It's a thank you to Tibet and the wisdom of its people, who teach us that happiness is not a distant goal, but can be found within ourselves."

About the book

"Thank you Tibet, where happiness is at home" is Günter Hager's touching and inspiring stories about his transformative travels to Tibet. In search of inner fulfillment and the true meaning of life

In the majestic mountain ranges and peaceful monasteries of Tibet, Hager encounters a fascinating variety of people steeped in deep spirituality. He immerses himself in the rich culture and centuries-old traditions of the Tibetan people, learning significant lessons about love, gratitude, and the true path to happiness.
As Hager travels the remote trails of the Himalayas, he experiences deep self-knowledge and discovers that true happiness lies not in outward success, but in connection with self and others.
The breathtaking landscapes and inspiring encounters with the children of his orphanages make us realize that happiness is present even in bad times, if only we let it be.

"Thank you Tibet,
where happiness is at home"
is a heart-touching narrative,
that encourages the reader to do so,
to reflect on one's own life
and after a deeper
Meaning to seek.

Buch Tibet

"A literary treasure of Tibet.
Be inspired!"

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Guenther In Der Wueste Hoch

Über Günter Hager

Neben seiner Leidenschaft für Gastgeberschaft und Unternehmertum setzt sich Hager seit 2006 für soziale Projekte in Tibet ein. Er ist Gründer der beiden tibetischen Waisenhäuser „Home Josef 1“ und „Home Josef 2“ sowie eines Altersheimes für tibetische Bergnomaden.

Der in Wels (OÖ) geborene und im Almtal aufgewachsene Günter Hager (68) ist einer der ersten Haubenköche Österreichs, Küchenpionier und seit 1981 erfolgreich als Wirt tätig. Während seiner Ausbildung machte der gelernte Koch bei berühmten Küchenpionieren und Sternegrößen wie Werner Matt, Bertold Siber, Gerhard Gartner oder Emile Jung Station. Zehn Jahre lang führte Hager das „Allegro“, das erste Haubenrestaurant von Linz. Seit 1997 ist Günter Hager Chef des Stadtbräu Josef in Linz, das er 2008 umgebaut und neu eröffnet hat. Das Gasthaus und Szenelokal gehört zu den Fixsternen am Linzer Gastrohimmel. Günter Hager ist verheiratet und lebt mit seiner Frau Monika im Mühlviertel. Sohn Andreas ist ebenfalls in der Gastronomie tätig. (mehr auf Wikipedia)

Bereits erschienene Bücher:

Kalte Küche (Trauner Verlag · 3 Auflagen · vergriffen · 1983)
Fucking Gastro (Bestsellerliste TOP 5 · 11.000 verkaufte Bücher · 2016)
Fucking Gastro Reloaded (2017)